Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit werkt intensief samen met het bedrijfsleven op het gebied van chemie en life sciences. Via Radboud Research Facilities worden onderzoeksfaciliteiten beschikbaar gesteld aan het mkb.

HAN

De HAN levert goed uitgeruste professionals aan de beroepspraktijk en ontwikkelt innovaties voor en met de omringende regio.

Rijn Ijssel

De Middelbare Laboratoriumopleidingen van Rijn IJssel (regio Arnhem en Nijmegen) hebben de ambitie op het gebied van de chemie en de life sciences een bijdrage te leveren aan innovatie door studenten te laten werken voor  ondernemers.

ROC de Leijgraaf

 

De Middelbare Laboratoriumopleidingen van ROC de Leijgraaf (regio Oss, Nijmegen en Boxmeer) hebben de ambitie op het gebied van de chemie en de life sciences een bijdrage te leveren aan innovatie door studenten te laten werken voor ondernemers.

 

Privacyverklaring

Katalysator-EIC is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Katalysator-EIC verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij verwerken bevatten altijd uw naam, uw e- mailadres en uw IP-adres. Daarnaast verwerken wij overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@katalysator-eic.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Katalysator-EIC verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

Katalysator-EIC neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen, over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Katalysator-EIC) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Katalysator-EIC bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
• Persoonsgegevens verstrekt via aanmeldformulieren voor events worden bewaard tot u aangeeft dat ze verwijderd moeten worden
• Persoonsgegevens via andere formulieren op de website of via email of telefonisch contact worden bewaard zo lang nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Katalysator-EIC verstrekt persoonsgegevens alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Katalysator-EIC en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@katalysator-eic.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Katalysator-EIC wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Katalysator-EIC neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons of via info@katalysator-eic.nl of ondergenoemde contactgegevens.

Contactgegevens

Postadres: Laan van Scheut 2
t.a.v. Katalysator-EIC
Telefoonnummer: 06 241 725 20
Website: www.katalysator-eic.nl
E-mail: info@katalysator-eic.nl

Scroll Up