Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De HAN levert goed uitgeruste professionals aan de beroepspraktijk en ontwikkelt innovaties voor en met de omringende regio.

Het HAN BioCentre voert al meer dan 10 jaar samen met het bedrijfsleven toepassingsgericht onderzoek uit met als centraal thema “Biodiscovery in de biobased economie”. Onder leiding van senior gepromoveerde onderzoekers werken analisten en studenten (na overleg) aan gesubsidieerde onderzoeksprojecten of contract research.

De bacheloropleidingen binnen het Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie werken veel samen met het bedrijfsleven in de vorm van gastcolleges, praktijkopdrachten, stage- en afstudeerprojecten. Daarnaast heeft de HAN een breed portfolio opgebouwd van opleidingsmogelijkheden voor bedrijven die hun medewerkers professioneel willen ontwikkelen, zoals workshops, cursussen, deeltijdopleiding chemie en de masteropleiding Molecular Life Sciences.

 

 

Met de integratie van de drie centra kunnen we elke opleidings- en onderzoeksvraag binnen de thema’s chemie en life sciences beantwoorden en zijn er geen witte vlekken.

Dr. Pedro Hermkens (lector)

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, HAN BioCentre

Scroll Up